Eu Antreprenor - Inscriere in program

Eu Antreprenor - Inscriere in program

Despre proiect

Ce este proiectul „EU Antreprenor”?

Etapele proiectului

Cum ajungi antreprenor in cadrul proiectului

De ce "EU Antreprenor"?

Cursuri si finantare

Cui ne adresam?

Afla daca te poti inscrie

Despre proiect

Ce este proiectul "EU Antreprenor"?

Etapele proiectului

Cum ajungi antreprenor in cadrul proiectului

De ce "EU Antreprenor"?

Cursuri si finantare

Cui ne adresam?

Afla daca te poti inscrie

Am inceput etapa a 2-a

In prezent in grupul tinta sunt inscrise 320 persoane si 30 se afla pe lista de asteptare.

Deoarece inscrierea in grupul tinta se face pe principiul “primul venit, primul servit” procesul de informare si inscriere s-a finalizat.

Va multumim pentru interesul acordat.
Echipa Eu Antreprenor

DESPRE PROIECTUL „EU ANTREPRENOR”

Proiectul „EU Antreprenor”, finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman, se adreseaza cetatenilor romani cu domiciliul in regiunea de dezvoltare Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman) care vor sa demareze o afacere. Programul ofera participantilor suport profesional prin intermediul cursurilor de formare antreprenoriala si sprijin financiar in valoare de 178.340 Lei.

1

INREGISTRARE

Te poti inscrie in proiect pana cel tarziu la 31 mai 2018. In functie de data inregistrarii si de celelalte conditii de eligibilitate va fi ales un numar de 320 de persoane care vor participa la cursurile de formare antreprenoriala.

2

CURSURI

Daca esti selectat in etapa anterioara vei participa la un curs de 40 de ore prin care iti vom transmite, cu ajutorul specialistilor din proiect, informatiile necesare infiintarii unei afaceri si elaborarii planului de afaceri.

3

Selectie planuri de afaceri

O comisie de specialisti va evalua toate planurile de afaceri depuse si va selecta pe cele mai bune 39 dintre acestea. Cele 39 de planuri de afaceri selectate vor beneficia de o finantare nerambursabila in valoare de 178.340 Lei fiecare.

4

PRACTICA

Persoanele ale caror planuri de afaceri au fost selectate in vederea finantarii vor beneficia de stagii de pregatire practica de 40 de ore si mentorat, la intreprinderi cu obiect de activitate similar celui prevazut in planurile de afaceri.

DE CE SA-TI LANSEZI AFACEREA CU „EU ANTREPRENOR”

Antreprenorii experimentati te ajuta

Vei participa la intalniri interactive cu oameni de afaceri de succes care iti vor impartasi din experienta si care iti vor raspunde la intrebarile legate de viata de antreprenor si cum poti avea succes.

Curs de formare antreprenoriala

Acest curs are ca scop dobandirea de catre participanti a cunostintelor si competentelor care sa le confere sanse reale in elaborarea unui plan de afaceri coerent, bine fundamentat, realist, sustenabil.

Finantare de 178.340 Lei

Firmele nou infiintate in cadrul proiectului vor beneficia de finantare nerambursabila de 178.340 Lei pentru dezvoltarea activitatii. Poti investi banii in echipamente, utilaje, publicitate, salarii, conform normelor din proiect.

Eu Antreprenor - Inscriere in program

Proiectul „EU Antreprenor” urmareste infiintarea si sustinerea dezvoltarii a 39 de afaceri in regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, crearea a minim 78 de noi locuri de munca si dobandirea de competente antreprenoriale de catre 320 de persoane. Ne adresam celor care:

R

intentioneaza sa infiinteze o intreprindere non-agricola intr-un oras din regiunea Sud-Muntenia

R

au domiciliul sau resedinta in regiunea Sud-Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman);

R

au peste 24 de ani;

R

nu detin calitatea de actionar majoritar la alta companie.