„Antreprenoriatul se invata, nu te nasti cu el. Un antreprenor in adevaratul sens al cuvantului este cineva care creeaza o afacere noua avand ca punct de plecare doar imaginatia”, sustine Michael E. Gerber, autorul bestsellerului “Mitul Intreprinzatorului”, supranumit de INC Magazine „Guru micilor afaceri”. Gerber vorbeste, intr-un articol publicat pe flipboard.com, despre cinci mari calitati care stau la baza „noului antreprenoriat”.

„In anumite cercuri s-a intarit ideea ca orice munceste pentru el este considerat antreprenor insa, un antreprenor este un tip aparte de afacerist si nu este deloc acela care conduce o afacere de unul singur sau ajutat de o mana de oameni; nu cel care cumpara si lucreaza cu un brand cunoscut deja si nu acel individ care munceste din greu pentru o afacere si face lucrurile conform regulilor.

Un antreprenor in adevaratul sens al cuvantului este cineva care creeaza o afacere noua avand ca punct de plecare doar imaginatia”, sustine Gerber, intr-un articol publicat pe flipboard.com. Citeste articolul integral AICI >>